dijous, 21 de maig del 2015

DE PINGONEO: Tandoor

Sheek Kebab
Ooohhh siusplau quines ganes tenia de tornar al Tandoor! Ja hi vaig anar amb alguns dels guanyadors del concurs de Canal Cocina "Chocolateando con David Pallàs" i sabia que hi havia de tornar...la meva meta en la vida és engullir fins rebentar. Però bé, seguim amb el que anàvem...

Vaig enredar a dues persones més per acompanyar-me (no va ser gaire difícil), així podíem demanar una mica de tot i fer un tast.
El local és completament nou, abans estava en una altra ubicació i el portava el pare de l'actual chef, l'Ivan Surinder. De cop i volta es va haver de fer ell càrrec del restaurant, li ha donat un gir fent plats tradicionals indis però amb un toc modern, influenciat pel seu pas per Tickets, dels Adrià.
Cervesa Cobra + Aloo Tikki
Les dues primeres fotografies són del primer cop que hi vaig anar, ens van portar una mica de tot i el que més em va agradar va ser el Aloo Tikki, un pastisset de patata i llegums amb tamarinde. Si, sona raro però estava deliciós! També em va agradar el Sheek Kebab: carn de xai amb alvocat i chutney de mango.




Ara ja sí quan hi vaig tornar vam demanar com a entrants Vegetable Kebab, croquetes de verdura amb maionesa de menta, i Baignan Bartha, naan amb albergínia fumada i formatge de cabra. Nyam els dos!

Vegetable kebab
Com veieu la presentació de tots els plats són una cucada...el bol que es veu al fons de la foto són papadums amb chutney i iogurt amb menta que et posen com aperitiu.
Baignan Bartha

I ara ja ve la retraca....els curris!!! Són l'especialitat de la casa i estan pa morirse! Ens vam demanar un per cadascuna però els vam tastar tots...aquí no s'escapa ni un plat!
D'esquerra a dreta: Chicken Korma (pollastre amb curri de llet de coco, cúrcuma i anacards, BRUTAL), Gosht Madras (Xai amb curri madras i llavors de fonoll) i Goan Jheenga (llagostins amb curri suau).

No sé quin estava més bo....però el de pollastre....madre!! Se't desfeia a la boca!!

Chicken Korma, Gosht Madras i Goan Jheenga
Vale ara ve la sorpresa de la vetllada....els postres! Qui s'imagina que en un indi pots trobar unes postres TAN bones? Doncs aquí teniu les samoses de xocolata amb llet i cardamom.......amb gelat de coco i ratlladura de llima.....dioooooosssss!!!

Samoses de xocolata i cardamom
Parlem de diners. Vam anar com unes senyores demanant de tot i més: begudes, entrant, principal, postre i te chai (boníssim)...uns 30 euros per cap. No és car però tampoc barat, però segur que amb un dels curries per les 3 haguéssim tingut suficient....ser golafre surt car! Si us voleu fer una millor idea teniu la carta en pdf a la seva pàgina de Facebook amb tots els preus :)




TANDOOR Local Indian Food
C/Aragó, 8 (Barcelona)
Dimarts a Diumenge de 12h a 16h i de 20h a 24h
http://www.restaurantetandoor.com/

Metro: Tarragona (L3)/Rocafort (L1)/Entença (L5)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada