Quan dimecres passat vaig veure que el cel es tornava en Mordor i que jo no portava paraigües, pensava que el meu humor del dia ja estava sentenciat. Però no! De sobte vaig recordar que anava a dinar a la Pubilla i em va envaïr la joia! Tot just davant del Mercat de la Llibertat, al barri de Gràcia, on es podia veure als cuiners sortint de la cuina i tornant del mercat ben carregats, més fresc impossible!
Vam anar a fer el menú migdia, a triar: 3 primers, 3 segons i 3 postres (inclou pa, beguda i cafè) per 14 euros.
Recomano reservar ja que tot i arribar a les 13:30 vam haver de menjar a la barra perquè estava tot reservat per les 14h. De totes maneres menjar a la barra també té la seva gràcia :)
El cambrer, molt amable i simpàtic, ens va recomanar demanar un plat de cada i anar fent rotacions, ja que érem 3 comensals i valia la pena tastar-ho tot. Li vam fer cas.
Primers plats
![]() |
Patates amanides amb vinagreta de sardina fumada |
![]() |
Cassoleta de mongeta de Santa Pau amb col i xistorra |
![]() | ||
|
Segons plats
![]() |
Rajada amb carbassons farcits |
La rajada feia anys que no la menjava, m'agrada perquè la carn és de textura més dura (com ara el rap) i amb els carbassons i la salseta quedava molt bé. El punt de cocció també era excel·lent.
![]() |
Cap de llom amb carbassa i tupí |
![]() |
Estofat de vedella amb nyàmeres de la Cerdanya |
Postres
![]() |
Maduixes amb nata |
En aquest punt jo ja hagués pogut parar de menjar perquè estava ben tipa, però les postres no es perdonen mai!!!
Tenien les clàssiques maduixes amb nata, el clàssic tiramisú (casolà) que em va encantar i la sopa de xocolata blanca i pinya que casi em posa els ulls en blanc! És molt difícil fer postres amb xocolata blanca i que no et quedi massa dolç o embafador i amb aquesta sopeta ho van aconseguir.
![]() |
Sopa de xocolata blanca i pinya |
![]() |
Tiramisú |
Plaça de la Llibertat, 23 (Barcelona)
93 218 29 94
De dilluns a dijous de 6h-00:30h
Divendres de 6h-3h
Dissabte de 7h a 3h
Diumenge de 8h a 00:30h
FGC: Gràcia
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada