divendres, 11 de juliol del 2014

Gelat de Nutella



He escoltat les vostres idees i m'han agradat totes, but the winner is NUTELLA!!!



Tenia intenció de preparar un gelat més elaborat, fins i tot he estat mirant com fer els cons de galeta a casa però amb la falta de temps he acabat decantant-me pel de nutella..que per altra banda mai falla!

Els ingredients són súper bàsics, la dificultat és nivell "sémesclarambunaforquilla" i no necessites geladora; així que no hi ha excusa per no preparar-lo d'immediat... Un gelat super cremós i tan bo que tirapatrás!




RECEPTA
*Extreta de Directo al Paladar
*Preparació: 10min + refredament


250gr Nutella
200ml nata per muntar
200ml llet sencera
2tsp mel suau
30gr sucre glass

Posem tots els ingredients en un bol i els batem bé fins que quedin ben integrats.

Amb geladora: Posem el bol tapat amb film a la nevera i deixem refredar mínim 30 minuts. Aboquem la mescla freda a la geladora i la deixem girar uns 40min o fins que tingui la textura desitjada. 

Sense geladora: Aboquem la mescla en un recipient hermètic i el portem al congelador. Cada 30min més o menys traiem el recipient i mesclem amb una forquilla per trencar els cristalls de gel. S'haurà de repetir durant unes 3 hores.

A l'hora de degustar el traiem uns 10min abans del congelador i servim. Voilà!



NOTES
*Es pot substituir la mel i el sucre glass per 50gr de sucre blanc
*Podem afegir tropezones com trossets d'avellana, de xocolata, fruita...
*Per fer intolerants a la lactosa només cal substiruïr la llet i nata per alguna de tipus vegetal o sense lactosa. També hi ha crema d'avellana sense lactosa!



Us deixo, que haig de llepar el bol...


Bon cap de setmana!!

Laura.

2 comentaris:

  1. Mmmmmm que pinta!!!! :)

    Saludos :)

    (Gracias por pasarte por mi blog y dejar un comentario ^_^)

    ResponElimina