dissabte, 11 d’octubre del 2014

Bombons de gorgonzola amb #peresdelleida



L'altre dia m'estava menjant unes patates aperitiveres quan em vaig il·luminar...No he tornat a penjar cap recepta salada!! Com pot ser?? Tampoc tenia gaire temps i volia una recepta ràpida i aquí la teniu!

Es tracta d'uns bombonets de formatge gorgonzola amb pera marcada a la paella, el contrast del formatge amb la dolçor de la pera és espectacular com també les diferents textures. És ideal com aperitiu quan tingueu convidats, van a flipar! No m'enrotllo més que vaig amb poc temps i no estic massa inspirada! Espero que us agradin!!!!!!







RECEPTA

*Extreta de Fresa y Pimienta
*24 unitats

100gr formatge gorgonzola
200gr nata líquida (35% greix)
1 fulla gelatina
3 peres conferència
sal
pebre
nous picades

Comencem posant la fula de gelatina a hidratar en aigua freda durant 5 minuts. En un cassó afegim la nata líquida, el gorgonzola tallat a daus, la sal i el pebre a foc mig-baix. Quan el formatge s'hagi fos apaguem el foc i posem la fulla de gelatina (havent-li escorregut l'aigua), remenem fins la completa dissolució.
Aboquem la mescla en uns motlles de silicona, deixem refredar a temperatura ambient i posem al congelador mínim 1 hora.



Pelem i tallem les peres en rodanxes d'1cm aprox. i amb l'ajuda d'un tallador rodó o amb un ganivet anem fent cercles de la mateixa mida del bombó de gorgonzola. En una paella posem una cullerada de mantega i marquem els cercles de pera fins que es daurin. Desemmotllem els bombons congelats i els col·loquem a sobre la pera amb nous picades al capdamunt, passats 10 minuts els bombons es descongelaran a temperatura ambient i ja estaran llestos per degustar!




Bon cap de setmana!!

Laura.

2 comentaris:

  1. M'encanten aquests bombons, el contrast de sabors ha de ser boníssim, i si les peres són de Lleida, millor encara!! Eva - cuinantentrellibres.blogspot.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. A mi també Eva! Sempre que tinc convidats cauen jeje
      Moltes gràcies :D

      Elimina