Es tracta d'uns bombonets de formatge gorgonzola amb pera marcada a la paella, el contrast del formatge amb la dolçor de la pera és espectacular com també les diferents textures. És ideal com aperitiu quan tingueu convidats, van a flipar! No m'enrotllo més que vaig amb poc temps i no estic massa inspirada! Espero que us agradin!!!!!!
RECEPTA
*Extreta de Fresa y Pimienta
*24 unitats
100gr formatge gorgonzola
200gr nata líquida (35% greix)
1 fulla gelatina
3 peres conferència
sal
pebre
nous picades
nous picades
Aboquem la mescla en uns motlles de silicona, deixem refredar a temperatura ambient i posem al congelador mínim 1 hora.
Pelem i tallem les peres en rodanxes d'1cm aprox. i amb l'ajuda d'un tallador rodó o amb un ganivet anem fent cercles de la mateixa mida del bombó de gorgonzola. En una paella posem una cullerada de mantega i marquem els cercles de pera fins que es daurin. Desemmotllem els bombons congelats i els col·loquem a sobre la pera amb nous picades al capdamunt, passats 10 minuts els bombons es descongelaran a temperatura ambient i ja estaran llestos per degustar!
Bon cap de setmana!!
Laura.
M'encanten aquests bombons, el contrast de sabors ha de ser boníssim, i si les peres són de Lleida, millor encara!! Eva - cuinantentrellibres.blogspot.com
ResponEliminaA mi també Eva! Sempre que tinc convidats cauen jeje
EliminaMoltes gràcies :D