Tenia intenció de preparar un gelat més elaborat, fins i tot he estat mirant com fer els cons de galeta a casa però amb la falta de temps he acabat decantant-me pel de nutella..que per altra banda mai falla!
Els ingredients són súper bàsics, la dificultat és nivell "sémesclarambunaforquilla" i no necessites geladora; així que no hi ha excusa per no preparar-lo d'immediat... Un gelat super cremós i tan bo que tirapatrás!
RECEPTA
*Extreta de Directo al Paladar
*Preparació: 10min + refredament
250gr Nutella
200ml nata per muntar
200ml llet sencera
2tsp mel suau
30gr sucre glass
Posem tots els ingredients en un bol i els batem bé fins que quedin ben integrats.
Amb geladora: Posem el bol tapat amb film a la nevera i deixem refredar mínim 30 minuts. Aboquem la mescla freda a la geladora i la deixem girar uns 40min o fins que tingui la textura desitjada.
Sense geladora: Aboquem la mescla en un recipient hermètic i el portem al congelador. Cada 30min més o menys traiem el recipient i mesclem amb una forquilla per trencar els cristalls de gel. S'haurà de repetir durant unes 3 hores.
A l'hora de degustar el traiem uns 10min abans del congelador i servim. Voilà!
*Es pot substituir la mel i el sucre glass per 50gr de sucre blanc
*Podem afegir tropezones com trossets d'avellana, de xocolata, fruita...
*Per fer intolerants a la lactosa només cal substiruïr la llet i nata per alguna de tipus vegetal o sense lactosa. També hi ha crema d'avellana sense lactosa!
*Per fer intolerants a la lactosa només cal substiruïr la llet i nata per alguna de tipus vegetal o sense lactosa. També hi ha crema d'avellana sense lactosa!
Us deixo, que haig de llepar el bol...
Bon cap de setmana!!
Laura.
Mmmmmm que pinta!!!! :)
ResponEliminaSaludos :)
(Gracias por pasarte por mi blog y dejar un comentario ^_^)
De nada! Estaba buenísimo!! :)
Elimina