dijous, 3 de novembre de 2016

Crumble de fruits vermells i xocolata



Us pensàveu que m'havia mort? Doncs no! Només m'havia repenjat una mica en el tema de les receptes... de tant en tant va bé fer un parón per trobar la inspiració de nou.

Cal dir que no m'he complicat gaire la vida aquesta vegada ja que un crumble és nivell P3! A mi m'encanten i es poden fer amb gairebé qualsevol fruita :)

Som-hi!!!



Crumble fruits vermells
*Per 6/8 persones
150gr farina
150gr avellanes en pols*
150gr sucre morè
150gr mantega freda, tallada a daus
50gr xocolata negra 
200gr fruits vermells (gerds, mores,...)


Molta atenció perquè el que ve és complicat... Preescalfar el forn a 170ºC, en una font escampem els fruits vermells. 
En un bol mesclem la resta d'ingredients i anem treballant amb les mans fins que ens quedi una textura de sorra, ho hem de fer bastant ràpid perquè la mantega no es fongui amb l'esclafor de les mans. Ho aboquem sobre la font amb fruits vermells i posem al forn uns 20 min o fins que es torri la superfície. Deixem refredar 10 min abans de fotre-li cullerada. Llest!


NOTES
*Podem substituir la mantega per una que no tingui lactosa.
*Les avellanes bé poden ser qualsevol altre fruit sec: ametlles, festucs, cacauets...
*Si no trobeu avellanes en pols només cal que tritureu la farina amb les avellanes senceres, si ho féssiu sense la farina acabaríem amb una pasta (praliné) en comptes de pols.


Bon profit!!

Laura

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada