dijous, 8 de desembre del 2016

Patates fregides de moniato amb maionesa d'all


Després de l'èxit de les Patates especiades-aperitiveres us porto unes altres patates fregides (no fregides), osigui que també es fan al forn. Però aquest cop canviarem al moniato, que no només es menja per la Castanyada! 
A més si ho acompanyeu d'una maionesa d'all i una mica de cilantre tocareu el cel !


Patates fregides de moniato
*Per 2 persones

1 moniato gran
oli d'oliva extra verge
sal
pebra negra



Preescalfar el forn a 200ºC. Rentem bé els moniatos, els podem pelar o no (jo no he he fet). Tallem tires d'un dit de gruix aproximadament, com patates fregides vaja. Les posem en un bol on afegim un bon raig d'oli i salpebrem, mesclem bé i ho extenem sobre una safata de forn. Fornegem fins que es comenci a torrar (uns 15 min), els hi donem la volta i deixem uns 10 min més. Traiem del forn i deixem refredar 1 minut abans de manipular ja que estaran molt tendres.




Maionesa d'all


1 ou
oli d'oliva suau
1 dent d'all
sal

Mentre es couen els moniatos podem deixar enllestida la salseta. En el got de la batedora posem l'ou, l'all, la sal i cobrim d'oli. Li donem canya a la batedora i ja està!
*Si voleu una salsa més espessa li haureu d'anar afegint oli poc a poc mentre bateu.



Només quedarà tallar unes fulles de cilantre i ja podem muntar aquest plat tan colorit, perfecte per acompanyar un bon tall de carn!

Que aprofiti :)

Laura

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada