diumenge, 10 de juliol del 2016

DE PINGONEO: 4amb5 Mujades

Coliflor a la mantega negra i suc de pebrot

L'any passat per celebrar el meu aniversari vam anar al Suculent (espectacular) i aquest any, en les mateixes dates, hem confiat en el seu nou germanet! (De fet, està a la porta del costat del suculent) Es tracta d'un restaurant on els vegetals són els protagonistes absoluts, però no es tracta d'un vegetarià ja que la proteïna animal apareix en forma de salsa, el greix en el que cuinen,...però no l'arribes a mastegar!



Tot el que et menges ho han recol·lectat del seu hort propi del Baix Llobregat, de fet en les seves paraules el restaurant és un homenatge a la pagesia: 

"4 amb 5 Mujades són 18 quartans, 72 mundines i 288 picotins. 405 passes per 405 passes d'homenatge a la pagesia i a la seva relació amb la natura i el cosmos. Volem obrir-te les portes d'una cuina pròxima on els vegetals són els protagonistes"

Aperitiu de coliflor encurtida

La carta és ben curiosa, està dividida segons si és arrel, fruit, fulla, flor o fong; i cada plat té d'una a tres llunes segons la contundència. Una mica enravessada però divertida! De totes maneres el personal s'encarrega que ho entenguis tot i van ser súper amables. Com que era la primera vegada que anavem ens van recomanar el menú degustació (uns 50 euros), on hi ha una mica de tot.





Amanida de fonoll, poma i cremós de cabra

Els plats que més ens van agradar van ser l'amanida de fonoll, les carxofes amb suc de pollastre (boníiiiissimes!), l'albergínia yakitori, la coliflor i els sin callos (picants i súper gustosos).

Canelons freds de quaresma

Amanida Waldorf

Carxofes amb suc de pollastre

Albergínia yakitori


Espàrrecs blancs amb espinacs i sèrum de parmesà


Verduretes amb suquet
Arròs cremós de crustacis i microverduretes
Sin callos (en realitat no és tripa sinó un bolet)
Els postres també ens van agradar molt tot i que em vaig quedar amb ganes de probar-ne d'altres que havia vist a la carta. Hi hauré de tornar...jaja


Cireres

Natilles (sense ou i sense llet) amb toffe

Bunyols de yuzu i vainilla de Tahití




Un cop dinats va sortir el xef, Quim Coll, a preguntar si tot havia sigut del nostre gust i ens va ensenyar la sala que tenen al fons del local, passant per la cuina. És una sala per 6-20 comensals i on tenen un hort; segons ens van comentar, al principi tenien la idea de produir algunes coses en aquest hortet però no han tingut gaire èxit i ara mateix és més aviat decoratiu.

Hort vertical

Si voleu probar un restaurant diferent de debò no us perdeu el 4amb5, jo hi vavig anar amb un gran carnívor i no va trobar a faltar la carn! ;)


4 amb 5 Mujades
Dc, Dj i Dv de 19h a 24h
Ds i Dg de 13h a 16h i de 19h a 00:30h
936815091
4amb5@4amb5.com

Metro: Liceu (L3) / Drassanes (L3)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada