diumenge, 11 de desembre del 2016
Corona de Nadal
›
Aquí no només es cuina! O es que no us enrecordeu de les Estovalles i tovallons tenyits ? M'he animat amb una idea que fa alguns ...
dijous, 8 de desembre del 2016
Patates fregides de moniato amb maionesa d'all
›
Després de l'èxit de les Patates especiades-aperitiveres us porto unes altres patates fregides (no fregides), osigui que també es f...
dijous, 3 de novembre del 2016
Crumble de fruits vermells i xocolata
›
Us pensàveu que m'havia mort? Doncs no! Només m'havia repenjat una mica en el tema de les receptes... de tant en tant va bé fer ...
dimarts, 2 d’agost del 2016
Sopa freda de meló i menta amb cruixent de pernil
›
Meló i pernil, clàssic de l'estiu. Ara només cal creure's Ferran Adrià i fer una deconstrucció, afegint un toc de menta que...
diumenge, 10 de juliol del 2016
DE PINGONEO: 4amb5 Mujades
›
Coliflor a la mantega negra i suc de pebrot L'any passat per celebrar el meu aniversari vam anar al Suculent (espectacular) i aque...
dimarts, 7 de juny del 2016
Lemon Pie (Pastís de llimona i merengue)
›
Pastel veraniego donde los haya! Només us faig encendre el forn per coure la massa, així que no us queixareu... La veritat és que nomé...
dimarts, 31 de maig del 2016
חלה / Challah (pa jueu) + torrada mediterrània
›
He preparat aquest pa 10000 milions de vegades i encara no entenc com no l'havia penjat. Prova d'això son les fotos, crec que c...
diumenge, 22 de maig del 2016
DE PINGONEO: La Cholita
›
Pop brasejat amb puré de celerí Visca els bars de barri . Els de tota la vida, de braves i olor a fritanga , però encara més a aque...
›
Inici
Visualitza la versió per a web